VVS i Karlslunde

Vifica tilbyder VVS i Karlslunde

Vifica VVS i Karlslunde er din lokale VVS-installatør, men udfører også opgaver på hele Sjælland. Vi løser alle opgaver fra vand, varme og sanitet til store projektopgaver. Vi tilbyder totalløsninger indenfor alt i VVS, fra projektering til levering.

VVS installatør

Vi tilbyder vores service som VVS-installatør til både private og erhvervskunder til konkurrencedygtige priser. 

Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi stiller op, uanset om du bor i Karlslunde og omegn eller et andet sted på Sjælland.

Hvorfor kontakte Vifica VVS i Karlslunde?

 • Fair priser på VVS i Karlslunde
 • Vi sætter kunden i centrum og sikrer fuld tilfredshed
 • Vifica er troværdige og ansvarsfulde
 • Leverer til tiden og holder, hvad vi lover
 • Vores kvalitet er i højsædet
 • Vi har dygtige, professionelle medarbejdere
 • Mange års erfaring med både store og små VVS opgaver
 • Autoriseret og VE-godkendt installatør

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde.

Veluddannede med mange specialer.

Om det er en håndværker, en blikkenslager eller en VVS-installatør, du har brug for, så er du velkommen til at kontakte Vifica VVS i Karlslunde. Vi arbejder ikke kun med VVS - vand, varme og sanitet - men påtager os mange forskellige opgaver. Vores medarbejdere er dygtige og veluddannede med mange specialer. Du er velkommen til at kontakte os for et gratis, konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud. Benyt vores kontaktformular eller ring direkte til os på tlf. +45 26 82 82 77.

 

Vi har stor erfaring med renoveringer i privatsektoren – badeværelser og køkkener - erhvervssektoren, f. eks. skoler og studieboliger.

Vi udfører alt VVS arbejde og har bl.a. også følgende som speciale:

 • Spejlsvejsning og TIC- svejsning
 • Renovering af badeværelse og køkken
 • Varmepumpe
 • Varmecentral

Vi arbejder med store byggeprojekter, både nybyggerier og renoveringer, herunder f. eks. :

 • Typehuse
 • Sportshaller
 • Hotellejligheder
 • Universiteter
 • Varmecentraler

Hos Vifica VVS er kunden altid i centrum, Vi gør din drøm til virkelighed

Hos Vifica VVS er vi fleksible og tilrettelægger arbejdet efter kundens ønske. Vi forlader ikke arbejdet, før kunden er tilfreds. Vi rykker villigt ud til både små som store opgaver og gør os umage med at holde vores aftaler. Vi leverer til tiden og holder, hvad vi lover. Vi yder professional service døgnet rundt på et højt serviceniveau. 

Du er som kunde altid det vigtigste for os. Når du kontakter os, kan du være sikker på, at vi gør alt for at forstå netop dit behov. Vi går i tæt dialog med dig som kunde for at forstå, hvad du ønsker, så vi sikrer, at vi løser opgaven for dig tilfredsstillende.

Hvem er vi?

Vil du gerne spare på varme - eller vandregningen?

Energioptimering – Luft til vand varmepumper – med energitilskud

 

Vifica VVS rådgiver dig og hjælper dig effektivisere og spare. Man kan energioptimere på mange måder. Måske har du vandspild i dit køkken eller dit badeværelse, og måske bruger du for meget energi på opvarmning. Lad os se på det. Vi kommer gerne med energibesparende forslag.

 

Lad os f.eks. hjælpe dig med at købe og installere en luft til vand varmepumpe. Vi anbefaler en Panasonic luft til vand varmepumpe, fordi den er driftssikker og økonomisk i drift. Hos os er du garanteret en konkurrencedygtig pris.

 

Energitilskud?

Køb din varmepumpe gennem os, så er du berettiget til energitilskud, fordi Vifica VVS er VE-godkendt. Som husejer kan du få op til 28.000 kr. ved at skifte til en af de mest energieffektive varmepumper.

Vifica VVS - Din VVS installatør

Din lokale VVS installatør i Karlslunde

Din lokale installatør af VVS i Karlslunde, Billede af vores team

Hvad betyder det, at være VE-godkendt som installatør?

Hvad vil det sige at være VE-installatør? VE er en forkortelse for vedvarende energianlæg.

Vifica VVS er VE-godkendt, hvilket betyder, at vi er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen indenfor vedvarende energi, bl. a. for varmepumper. Vi har de dokumenterede kompetencer til korrekt installation af din varmepumpe, så vi sikrer, at du får bedst udbytte af den.

Tilbud

Kom i kontakt med os og få et uforpligtende tilbud på VVS arbejde i Karlslunde.

Læs også om

VVS-bil

Større byggeprojekter

Vifica VVS i Karlslunde, har en bred erfaring indenfor større byggeprojekter. Vi er bæredygtige og besidder mange kompetencer. Ved hver entreprise står vores dygtige medarbejdere klar til at gør en ekstra indsats og yde en ypperlig service. Vi er med fra projektering til levering.

Nybyggeri og totalentreprise - VVS i Køge

Nybyggeri

Vifica VVS ApS har flere års erfaring med nybyggeri. Vi udfører VVS-entrepriser til alle slags typehuse og nybyggeri. Vi er med fra start til slut og er optaget af at sikre, at dine drømme bliver til virkelighed.

rør-leak-yform

Renoveringer

Vifica VVS udfører større og mindre renoveringsprojekter i både privat- og erhvervssektoren, bl.a. af skoler, institutioner, studieboliger, hotellejligheder, badeværelser og køkkener.

Læs mere om historien bag Karlslunde by

Scroll to Top